Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
20 jun. SETT/Instuif
20 jun. Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!
13 jun. Maak kennis met tennis: ruim 60 kids op de baan
7 jun. Tenniskamp Remi de Jager 2017
1 jun. De Gelenberg Open 2017
1 feb. Instructie Verantwoord Alcohol schenken
22 jan. Jaarkalender jeugdactiviteiten 2017
2 jan. Gelenberg Club App
26 jan. Lid worden
15 apr. (Club)huisregels
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG-20170610-WA0006.jpg
IMG-20170610-WA0005.jpg
IMG_3431b.jpg
Meest recente foto's
SETT/Instuif
 Cindy van Sommeren  Jeugdactiviteiten  3x gelezen

Beste jeugdleden,

De competities zijn inmiddels afgelopen. 
Om toch lekker buiten bezig te zijn en een balletje te kunnen slaan zijn onze vrijwilligers zondagochtend 25 juni op de baan aanwezig. 

Alle jeugd van GEEL is van harte welkom voor SETT van 10.00-11.00 uur.

Alle kinderen van ROODORANJE en GROEN zijn van harte welkom van 11.00-12.00 uur om op een ongedwongen manier een balletje te slaan.
Ook voor de kinderen met weinig tenniservaring is de instuif een leuk uurtje.

LET OP! Op zondag 2 juli is er (anders dan op de activiteiten kalender vermeld staat) GEEN SETT/Instuif!! Zondag 9 en zondag 16 juli gaat wel gewoon door.

Voor deelname aan SETT en de instuif zijn geen kosten verbonden.

Jullie zijn er toch ook bij?

 

Groetjes,

Het vrijwilligers team instuif/SETT
dinsdag 20 juni 2017, 19:04 uur 0 reacties (reageer)
Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!
 Joost Bakker  Bestuur  501x gelezen

Laat zien dat je van LTC de Gelenberg bent!

 

Ben je net van plan om nieuwe tenniskleren aan te schaffen? LTC de Gelenberg heeft clubkleren wat dan misschien iets voor jou is. Het rood/zwart van onze club is in wijde omtrek bekend en herkenbaar.

Let wel! Het is een kleding suggestie, geen verplichting.

Ben jij ook benieuwd naar de clubkleren? Kijk gauw in de bijlage!

Het Bestuur van LTC de Gelenberg


Download bestanden
Clubkleren van LTC de Gelenberg 993 KB (341x opgehaald)
dinsdag 20 juni 2017, 15:23 uur
Maak kennis met tennis: ruim 60 kids op de baan
 Joost Bakker  Bestuur  24x gelezen

Op zonnige zondag 11 juni ontving LTC de Gelenberg ruim 60 kinderen om hen op speelse wijze kennis te laten maken met tennis. Na een gezamenlijke warming-up kregen de kinderen in groepen les in verschillende onderdelen van het tennisspel. Het vaste trainersteam (Mike en Lars) van tennisorganisatie Remi de Jager was vanwege de verwachte drukte aangevuld met extra tennisleraren (Remi en Pascal) en de oudste jeugdleden (Jitte en Roel). Samen zorgden zij voor een gevarieerd aanbod in oefeningen die waren gericht of op de backhand, forehand of opslag. Op het einde van de clinic werd er zowel door de jeugdleden (Jitte-Joep/Roel-Cas) als door het trainersteam (Mike-Pascal/Remi-Lars) nog een korte demonstratiewedstrijd gespeeld. De kinderen moedigde hun favoriete speler(s) aan.

Met het meedoen aan de verschillende tennisonderdelen en het zien van een korte wedstrijd was dit een gevarieerde en sportieve kennismaking voor de jeugd met het leuke spel tennis.   

Foto’s van deze dag (gemaakt door John Thijssen) zijn hier te vinden. Wil je meer weten over lidmaatschap en de speciale Maak kennis met tennis aanbieding, klik dan hier.


dinsdag 13 juni 2017, 19:45 uur
Tenniskamp Remi de Jager 2017
 Joost Bakker  Tennisschool  20x gelezen

Een week lang op vakantie met je tennisvrienden? Je tennisniveau in een zomer met sprongen verbeteren? Dat kan! Speciaal voor jou organiseert onze tennisschool 20 t/m 27 augustus een geweldig tenniskamp. Dit keer reist het gezelschap af naar Mierlo. Voor €285,- heb je de week van je leven.

 

Er zijn al meerdere jeugdleden die deze week in hun agenda gereserveerd hebben, want dit willen zij niet missen. Kijk gauw hier voor meer informatie of kijk op http://www.dejagertennis.nl/over-ons/tenniskamp. Ga jij ook mee? Schrijf je dan snel in.


woensdag 7 juni 2017, 08:00 uur


Maas en Waalse Spelen gaan niet door
 Sonja Verharen  Bestuur  168x gelezen

HELAAS GAAN DE MAAS EN WAALSE SPELEN NIET DOOR. ER ZIJN OVERALL, DUS BIJ ALLE SPORTEN, TE WEINIG AANMELDINGEN.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Groot fan van Roland Garros of Wimbledon? Kom dan in het weekend van 16, 17 en 18 juni zelf een balletje slaan bij de MAAS EN WAALSE SPELEN. Een sportief evenement met vele verschillende sporten en activiteiten.

Wat is er nu leuker dan met familie, vrienden, bekenden en/of collega's een leuk, sportief weekend te beleven?

Het tennistoernooi is een dubbeltoernooi, maar dit hoeft niet met een vaste partner te zijn. Aangezien je kunt deelnemen met een team van minimaal 2 en maximaal 6 personen, zijn wisselingen toegestaan. Er zal gespeeld worden in een poulesysteem.

Het tennistoernooi is een uitdaging voor jong en oud uit de regio om zich met elkaar te meten. Voel je voor één weekend een echte prof!

Doe mee en schrijf vandaag nog in: http://www.maasenwaalsespelen.nl/

Klik hieronder op "LEES MEER" voor nog meer informatie 

 

dinsdag 6 juni 2017, 10:30 uur
De Gelenberg Open 2017
 Sonja Verharen  Seniorenactiviteiten  44x gelezen

Vanaf vandaag kun je via www.toernooi.nl inschrijven voor ons jaarlijkse open toernooi.

 

donderdag 1 juni 2017, 15:05 uur
Jouw stem is geld waard
 Joost Bakker  Bestuur  36x gelezen

Beste leden,

Dit jaar nemen wij deel aan de Rabobank Clubkas Campagne, hier hebben wij je eerder over geïnformeerd. Ben je lid van Rabobank Maas en Waal? Dan kun je nu stemmen! Breng je stem uit op Tennisvereniging de Gelenberg. Want jouw stem is geld waard!

Via je persoonlijke code die je (meestal per mail) van de Rabobank hebt ontvangen en deze link
https://www.rabobank.nl/lokale-bank/maas-en-waal/sponsoring kun je maximaal 2 stemmen uitbrengen op Tennisvereniging de Gelenberg waarbij je nog 3 andere stemmen kunt uitbrengen op een andere vereniging of stichting. Regel het meteen, je doet er je tennisvereniging en daarmee jezelf een groot plezier mee!

Vraag familie, vrienden en bekenden die lid zijn van de Rabobank om te stemmen op onze vereniging zodat we straks een zo groot mogelijk deel ontvangen van deze €60.000. Let op! Je hebt tot 29 mei om je stem uit te brengen.

Alvast bedankt.


donderdag 18 mei 2017, 12:04 uur
Uitnodiging afsluiting VJC Senioren
 Sonja Verharen  Competitie  36x gelezen

Op zaterdag 27 mei a.s. organiseren we ter afsluiting van de Voorjaarscompetitie een BBQ. Wij nodigen alle seniorleden (en partners) van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Omdat er op deze dag nog competitie gespeeld wordt, zal de BBQ naar verwachting rond 19:30/20:00 uur beginnen. 

Voor de BBQ vragen we een eigen bijdrage van € 10,00 per persoon, die op de dag van de afsluiting dient te worden voldaan. Consumpties kunnen contant aan de bar afgerekend worden.

Wij verzoeken je uiterlijk 23 mei a.s. aan te geven of je bij de BBQ aanwezig bent. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan Sonja: secretaris@degelenberg.nl.

Graag tot 27 mei! 

 

 

woensdag 17 mei 2017, 12:53 uur
Laatste kans: inschrijven Najaarscompetitie
 Sonja Verharen  Competitie  76x gelezen

Wil je je als team nog inschrijven voor de Najaarscompetitie 2017? Wees dan snel, want de inschrijving sluit op 21 mei a.s.

Tot op heden hebben 4 teams zich aangemeld voor de vrijdagavond, te weten de teams van Patrick van Eldik, Odilia Kohlen, Marijn Floris en Sandra Graven. Dit betekent dat er op vrijdagavond nog plaats is voor 4 teams.

 


Download bestanden
NJC 2017 - inschrijven 24 KB (67x opgehaald)
maandag 15 mei 2017, 11:18 uur
JEUGDKAMP 2017!!!!
 Sonja Meulenbelt  Jeugdactiviteiten  57x gelezen
 
Beste jeugdleden,                                                                                                         

Na het geweldige jeugdkamp van vorig jaar, ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van onze tennisvereniging, staat ook in 2017 dit spetterende kamp op de jaarkalender:

            zaterdag 3 en zondag 4 juni…… JEUGDKAMP!!!

Jullie kunnen 2 gezellige, sportieve dagen, en een feestelijke nacht verwachten waarbij de zondag gezamenlijk wordt afgesloten met een BBQ waarvoor ook jullie ouders en broers en zussen van harte welkom zijn. Overdag hebben we een uitdagende 6-kamp voor jullie in petto en natuurlijk nog vele andere leuke activiteiten. Maar dat het wederom een super gaaf kamp wordt, dat is zeker!!!

Wij hopen dan ook dat ALLE 79 jeugdleden die onze vereniging rijk is, zullen deelnemen aan onze tweede editie van het jeugdkamp op het terrein van de Gelenberg. We maken er 2 geweldige dagen en een slapeloos nachtje van. Gelukkig zijn jullie (en wij ook) de volgende dag vrij om weer een beetje bij te tanken...

De eigen bijdrage per kind bedraagt €20,= inclusief de BBQ en al het overige eten en drinken gedurende het weekend. De kosten voor de BBQ voor de ouders en/of broers en zussen bedragen €7,50 pp exclusief de drank.

Natuurlijk zoeken we vrijwilligers die meehelpen om alles in goede banen te leiden en uiteraard ook extra volwassenen om toezicht te houden gedurende de nacht en/of een beetje te slapen. Ook hebben we tenten nodig voor de kinderen om in te "slapen" op de grasstroken links en rechts van baan 1 t/m 4.

Schrijf je in door te mailen naar: whosnextgelenberg@gmail.comDe inschrijving sluit op 21 mei!!!!!

In de mail vermeld je:

  • je naam en het mobiele telefoonnummer van je ouders
  • of je beschikt over een tent en hoeveel kinderen er in totaal in kunnen slapen
  • of je ouders en/of broers en zussen deelnemen aan de afsluitende BBQ
  • bijzonderheden omtrent medicijngebruik, allergieën en andere bijzonderheden
  • of je ouders mee kunnen helpen en/of blijven slapen

Nadere details volgen, hoewel het programma een verrassing zal blijven. Wij hebben er zin in en hopen dan ook dat jullie er allemaal zijn voor dit SUPER weekend!! GEEF JE DUS NU OP!!!!! 

Namens Who's Next en de jeugdcommissie,

Jitte den Biesen, Joep Bakker, Roel Henricks, Susanne van der Spek, Sonja Meulenbelt en Cindy van Sommeren

zaterdag 13 mei 2017, 09:48 uur
1 2 3 4 5
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardiensten
 Bestuur
 Clubblad
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Laddercompetitie
 Ledenadministratie
 Seniorenactiviteiten
 Sponsoren
 Tennisschool
 Van de voorzitter
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
5 Januari - 28 December
 Herenavond

9 Januari - 18 December
 Mixavond

24 Juni - 2 Juli
 Zomer Open Wamel 2017

27 Juni
 Extra ALV

1 Juli - 16 Juli
 Bolete Open 2017

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Heren

Junioren
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens